Вчера мы были на пляже

Пивко было в продаже.
Ий я Ж в Ганг гэть
Усих пыньКэй вш.

Шанс вкороТыты Ж Е
Ув мЕнЕ фсех злохДзей.
Ибо й Ната Е РадЖах.
Чы й не вжь?

Мы тут ззилы нанич сто Ж аж саек.
Ий а ны й чаЯф Шь
ИСь вальЕРявНак.
ОдНаКо!

Ню, сё Зь, ЧИШУ й я спатКы й:
ВПИрод! до боГем Зь...
А ны до Ж БохГэй.


Рецензии