***

Він каже, що я народився не там де всі
У горах, чи небі ясному
Життям я дихать почав навесні
І щастя приносив довколо
Літать я навчився ще увісні
Просторі неземні дороги
Вели мою душу на край землі
У вирій птахів, чи щось схоже
Я знав, що потрібно, а що - ні
І стукав у двері я кожні
Часто люди відкривали мені
Мов відчували, що я Ангел Божий.
27.07.11


Рецензии