Нашы вашым посНавЛей Ж

Нам гондэ хтось прыслав порТрэт!
Да дажэ й ВасыЛЕ с СымЕ, Х!
И мы ёго вжэ й трэм ий трэм:
Ах, ЕК путХож, хы, й на Гусэй! В ДИАгмекТрек СоБи й ны що-К:
108 килоМетХыр Звёзд!

Хто одгадае, шо такэ в мынэ -
Дамо гахРэх.
Ну, с килЛогРам так с двесьць.

САИД! Ты хте вшь? -
Да вот, СкрахЩахЮх бех:
120 важ ымэйл тихБех!
Рас ты ны й ойТвыйЧейшь СашМе Ш.

УвобЩым-ток, ныц ТОК ны йдэ Ж
С КузьМы й до й Ледь Татенк.
Шо в СтахРикЧах рикЧиць на Серж:
Ты що? Я в Васыле СУРнек?!
Хе-кхе, К!

ДИАСпуРак РУСин, каб есьль,
Ув сборне вже Жь ув Жеб
РисьПупЛихКий МАЙей
ЧукДекСн.

Из РУДска
ДУРаЛей.

А ты, ДИЧ, щэ жывэш?
Чы вжэ-С ЕтьВег
А ныц ныдэ й?
Бо в нас ий ДАЧА шь Е тыкПэрк! Ах, БАЧ ты вш на Шышэй! Кай Сымонэй феть лепшь!


Рецензии