Кохання на укр. яз

            
 К*віткою розквітне у душі',
 О*сь тому й напишуться вірші'.
 Х*вилею нахлинуть почуття,
 А* на казку скинеться життя.
 Н*іби птахом, схочеться літать,
 Н*аче зіркою на небі стать...
 Я*сним полум"ям усе горить -
    це кохання дивовижна мить.

       

   
    
    


Рецензии