Мелодiя жаху

Мелодія жаху

Пітьма на серце осідає
Між мертвими понуро грає,
Скрипаль, що почуття не знає.
Ненависть в прірву зазирає,
Шукає немічних, убогих,
І відчуває порожнечу
Серед роздягнутих калік,
Мелодію жахіття грає,
Кістками пекло обгортає,
Планету жадібну вбиває,
Насилля, що не знає жалю.


Рецензии