Згадаю...

Настане вечір
І час тебе згадати.
Я не забуду
Цей прекрасний день.

Припало щастя
Долю привітати.
Почути звук
Знайомих цих пісень.

Згадати подих
Вечірнього зітхання.
Поринуть в почуття
Щирого кохання.

Настав вже вечір,
І я тебе згадаю.
Я не забула
Той прекрасний день.

Коли дізналась,
Що знову покохаю.
Почула звук
Улюблених пісень.


Рецензии