Батькiвщина на укр. яз

 
  Б  арвистими травами квітне земля,
  А  житом - пшеницею пахнуть поля...
  Т  акої краси не побачиш нідЕ,
  Ь
  К  алини ряснОї, що пишно цвіте,
  І  гори Карпати, що вкриті снігами,
  В  ишневий садок коло хати у мами,
  Щ  ебечуть пташкИ у небесній блакиті...
  Й  найкращі піснІ, що дають сили жити...
  Н  іщо не замінить міцної родИни,
  А  ще наймилішої в світі країни.


Рецензии