Мишка

У  полі  мишка  зерно  крала,
а  криса  хитра  помогала,
а  мишенятка, мов  янгелятка,
в   пшениці  сіли  і хочуть  спати.
А в  мами – мишки  нема  зернятка.
Прийдеться  знову  у  полі  красти.


Рецензии