Християнсьтво на укр. яз

Х/отіли волю ворогИ зламати,
Р/озп'Яли Спаса на хресті дармА
Й/ сподівАлись нАрід роз'єднати...
С/обІ шукала віра шлях самА.
Т/а  Бог почув молИтви і прохання...
Й/ свІтові знов Сина дарував.
Я/нголом Світла, Мира та Кохання
Н/аш  Бог-Ісус на Землю завітав.
С/еред людей Він мешкає і досі;
Т/ого, хто вірить, християнами нарік,
В/сім помагає, хто Його попросить...
О/тже, цЯ  в і р а  - житиме повік!

    


Рецензии