Колись давно-давно

***
Колись давно, давно,
мобільників тут не було.
І був папір із каламаром,
голуб з ниткой у рукаві.

Колись давно, давно,
комп'ютерів тут не було.
І люди сумували,
бо техніки не мали.

Колись давно, давно,
цієй машини не було.
Візок, карета, коні,
стояли серед поля.


Рецензии