Менi вiдчувся

Ще не впав сніжок, та рано вранці,
В інею сріблястім, наче в сні
Всі дерева, мов в зимовій казці -
В світлім та прозорім кришталі!

Чисто, морозко і на душі спокійно.
У повітрі - крига льодяна,
А на сердці вільно та надійно,
Зникло те бурхливе почуття!

Білий світ, неначе посміхнувся,
Чи то відбивається в моїх очах?
Новий рік прийшов, мені відчувся,
Починається нове життя!
                14.01.2012г


Рецензии