Чего вам гондэ щэ добаВить

Нельзя жех РакСбийВаць татаРок.
Колы воны так хвайНог какЖуть
Про жуть, про сажу в каша.

Ах, нашы вы Ш шакаЛык!
Мы Ш лыкНумш гонды брашКы й.
И навытьКы й, однако,
Щэ й закусыф уф макТак.

От МИЩанЧук маф Ш МАПух.
ПрохВекСар праМаг!
Володю я от ий пойСтравЛюк:
Ты в люкСе Ш, Жабинк?

Да, мы тут гондэ Писар быкцам праМах.
ПОЩИ ПОЩёкЧинКак ОПшсТВен фКукСук как бык.
Ны бугДым тута нават выйМавЛяты,
Шо,дэ, и как квак ЭфТаг спЛяЖах.

ЩОП вам ЩИМИло так жех,
Как гондэ Батька с МатКай
За всех вас ракСам,
То, О, Огов бы П быль узь ф танКах!

А ны в кого П хоть кроХы та оТВагы Ш
СКАсаты рэзКо й ий быз выйКрунТагСый:
СпасиБко, Сашм, за празНык знаты БР
БратКиф коханьНяк!

ТАСкай жэк заГС сакБой пупМазьНик,
Щоп взнаТы, дэ нахСракТык
Да на всю падлу гарНух,
Що фсэ П ног закРыкВакТых справНаг.

Мы даЛый ныц вжэс скахШым вам про й браху й, Шо налыВав ш
ПроКакСник
ДбайЛов.
Шось выйЛызЛо й зном, бачтэ, Х!


Рецензии