И шэ готоВыньКэ ТаКэ Ж!

Бо дэ Ж ты Новэ шо ВасьМэкшь
Ув ВасьКИ Сь та СпарТэньк.
В Яновы Ш но КашНэ вж...И БУВ мий бубон цэл од ШыльЛякГэй жыдэй!
ВУ БИР Ж скачитэ фсе,
Хто смефш збигць цэлк ВовКэй.

Мы сейчас лиш Спартана чытны.
И й сто й штыры Зырнет аж знайШлы!
Ну, напрыкЛад, чы влад Снег
Сеет Звёзды на всЕх?

Да и шо МИНСку Свет,
ЕКСли Ж ныц ны ф ТыБэ.
Но ф ТиБеТи Ж ведь Е
Ажны сто УчикТилей!

ДЕНь денгСКой мы Ш шукКайЕм но деньГ.
ГоловниШШы воННы ля ВовеЧК.
А мы хочым ройСтрахЦиць уфсЕ.
И дэ ЕК? Да на тЕнь од БрылЕ.

Я аДЕНУ в ГАИ всех Галинк!
А у в ГАЙ хай идА КочырГА!
ГАЙЯнэ Ты Ш моЕ, ах, Мамэньк!
ЕК Вы Гойитэ раны БазЗэйк!

Я, бы зэрняТКа, Сию Любов.
И Нараву О гэту с СоБо
Но бырэ всюды Мой Василёк.
Миг бо Вечносци й Е Сывый Коць.


Рецензии