СейЧас мы возьМем што-та ИС гахТогВых

И бацнем вам уж так, што Хар
ЗАГСвекцякЦак!..как морКфы й
ТарЖейСфейНа й...блям-блям...ф САЙган!

Глубакоуважаемый автар!
Вельми тронут Вашай бумажкай.
Как жа Вы эта увзнали,
Дажэ й «мыла» наш с Падлам?

Иль ци не ци ф Интэрнэце?
На сцине ли у в буфеце
Гдзе-та в ниверсицеце.
В у ф БеГУ, как нам здаецца.

Ля, ляля, ля-ля-ля!
Гм, якая ласка!
Ды, ой, щэ й на празник:
З Днём Раж-дзень дзед Васьки!

Ах, мы ж лицьвиненки!
Бо щэ ж як нас пэцкаць.
Хоць мы й не залазил
Ящо у ф ваш сайцик.

Ну, да дземиурги
Эта ж Дземан русич.
Ми ш в урну скидаем
Гит-лераф уфсяких.

Бо Гита ж не Песня,
А Лер – не прафесий,
Кали ци с нямецкаг
Как бы перавесьци.

Бо ш, ну, Дземиурги
Прама-тки фсе руски.
А, коль по-польскэму,
То мы, друг, французы.

И, в опщым-та, можым
На роднай наш мове
Увшпарыць наш вораг
Ды й прама па робрах.

Вот, если бы как-та
Ув-зялся рэдактар
За эту Кувалду,
То вчув бы Валдая!

Ну, жеба у емцы
Щэ ж еблык качее.
Бо екся цюкеркы
Задэшывы вэльмы.

А мы от нарэшты
Прам, ну, бы довбэшкы.
И ныц ны понелы,
Шо гэто за бэлбас.
Ха-а, ага-га-га!

Ну, то й и добраноч!
Бо гэтак нам тяжко
Ас тафий паздравить,
Ну, прама у ф хару.
Ай-я-я, я, яй!

Ну, да уж коль Сёмка,
То й Дзе каб Раб можна
Да вмесьци с Царом бы
Раз-гробваць навоз ваш?

Бо ш Двесьци аж разав
Семёрку хтось мацав.
Да вот как-т на камень
Налётвала жабеньк.



 


Рецензии