Колы я йшов колыся по гуркы,

Мни хтося Ж ны давав карТопЛяф!
Так я чаво вжа Б не магу й ни й в опПух
УвДавРиць тавКачя?

А зарэ УТМырай усьСИ-К смурЧКа вш!
Мы зарэ так вам тут уфДафРым понТув.
Шо загсМыркДыкЦь вода й...
Ф ДнипрОвны Ш.

У нас тут Е и Днепр, и Буг, и шо вы!..
Даш мЁд дикШОВЫй...
Афт
ЛакБакРант
БранСкой жех.

На ЛАДАН дыкШут гахСпада.
Но, О, нам мёд ты?!
Да, ну, пошов ты БР!..

И ракТам...ПукКашТовВаць мозьНя взь?
Так эфТа Зь сольЛяд кровНый! -
СкакСаля КозКа
ДИТятКу Ш быс крова.

Оно сорочку
Дала сыночку
Жыдовка.
А он, ох, фцёмМав, шо Ж пак врокДыкТык сёкСрам сходу й в морДу й.

ТаКый от Мы вш ОхХотНик-Сь.

ДОЖАТы Ш Василёчка гожэ
Усим засранцям с Вовкай.
Ий дай вамп ЛАДУ гондэ?
МАТУли Ж вы оскобЛык!..


Рецензии