життя як те повидло

життя як те повидло
з терпкої лободи
й слідів моїх не видно
і йду я не туди
 
Кирило і Мефодій
ви ж грамотні були
Чому ж тепер Мавроді
мене так розвели

я знов для пана бидло
для москаля ніхто
як це усе обридло
обридло на всі сто

при владі баламути
бандити і менти
і нікуди від скрути
цієї утекти

включаю зомбоящик
послухати язик
там просвіща трудящих
Азаров чарівник:
 
Не вірю у посули
не вірю в казна що
а хочу у минуле
із презиком Ющом.


Рецензии