Мы тутака отсутсТВовал три ночи

И чё-то понаЖральСяк! рыбый, что ли.
И вот ны можу а ны в окна тобус
ВскрыкЧекТык, шоп хто що вжэ Б.

Була Балда тут ув Яновы отчым.
И дэ ты купыш там карТопЛиф хоть бы-К.
А ныц ныМА Й ны хлеБа й с сольКа ль
Та СА Й ахЛопЛих.

От зары мы й вам тут па й сойПлях!
- Эй, ВалянКый! Ты дэ-то тоПаш?
Бо я Ж таксамо от ис, бач, панЧохХый
ПоШыв ув шопКый чокБокт!

На самом деле хтося
Ишов до от явыДохХый
З Вакулин СухыйБорСкым
Да аж до й ЗИН НизОвнСкых.


Рецензии