Зеленi гамнодави

На асфальтi грязюка та менi все до вави
Тому що я маю зеленi гамнодави
Чудовi гамнодави кольору життя
Примущують мене спiвати ЛЯЛЯЛЯ

На асфальтi сракопад та менi все до вави
Тому що я маю зеленi гамнодави
Гламурний 41 розмiр - не дарма
Менi заздрить сам пане Аццький Цотона!

Харе мацати моi шикарнi гамнодави
Тому що оце менi вже не до вави
Харе харе кришна харе харе рама
Моi готичнi гамнодави тобi не по карману...

2008


Рецензии