Батько кажэ сыну

Ты чого, блин, ВосТрый?
Зарэ я дам маду, х,
Коб ты був липш здатНый!

Ный но Ж по СвитЛани
Да по й ВойСтряйкойВой,
Раз тут Вэб ны хцэ вжэ
А ны й зриць Анёла Ж.

ДРАникав нам дали Ж
Гондыво й звыйЧора й,
Раз ув нас тут з Вася
Да святКов цик мноГА Й.

Вси Б но Б пойЧыйТали Ж.
А такДак ий спатКы Ш.
Бо, бач, О, шыкЗокЧак
БАВыця Ж но гондэ Зь.

ВАБяць санКи й сдомМух!
РАДА ажНый БАБА,
Шо поШов дид гойЛый.
Гой да й на й ройБойТух.

А В АРДе О гондзе
Зьемш АДР, ну, аЛину Шь
Хтося вшэ ИСь ШукМан,
Шо Ш шукХав Ш дивЧинНу Жь.

Ах, ты Ж мыйлый ТогПоль!
Чы Ж ты ДАР прам БогЖый!
Нафига нам с Каця
Он трахСе Шь онь кроВаты.

В ЧАШче Ш былы чашы.
Да ша й в дикХавБроВы й.
Хтося, хто з жыкДочьКаф
Да сукПрокць сук больШий. Натэ вам лохМохЦя Ж од срана МихШочКав Ш!
Раз Михал так ГорБит
БитЛаф пЯных с морды й.

Всэ валы! навошта
Нам ий дуб, ий тойПаль!
Хай ростэ но водка
В горЛавЦы й ув псов каб.

 


Рецензии