Це новий рiк

1 куплет.

Ось він прийшов – як чекали довго ми!
Свято це у зими найчарівніше з усіх.
І свічки горять, і ялинка у вогнях,
Дід Мороз йде до нас – в Новий Рік долає шлях.

Приспів:

Це Новий рік, свято для всіх –
Просто візьми і подякуй ти усім,
Хто з тобою поруч був в усі часи.
Це Новий рік, свято для всіх –
Ти побажай, щоб збулися мрії всі,
Щоб наступний рік приніс добро в житті нам усім.

2 куплет.

Всі за столом і шампанського вже час:
Бризки ті зведуть нас – феєрверк іще не згас!
Так, свято прийшло, і святкуємо разом:
Тост за мир і добро, тост за щастя і любов!
З Новим роком! Час прийшов!

Приспів:

Це Новий рік, свято для всіх –
Просто візьми і подякуй ти усім,
Хто з тобою поруч був в усі часи.
Це Новий рік, свято для всіх –
Ти побажай, щоб збулися мрії всі,
Щоб наступний рік приніс добро в житті нам усім.

3 куплет.

Ця свята ніч Новорічна повна див,
І лиш той, хто схотів, їх побачити зумів.
І нам подаруй свого серця ти тепло –
Зігріва хай воно, кому холодно було.
Хто втомився, той пішов!

Приспів

Це Новий рік, свято для всіх –
Просто візьми і подякуй ти усім,
Хто з тобою поруч був в усі часи.
Це Новий рік, свято для всіх –
Ти побажай, щоб збулися мрії всі,
Щоб наступний рік приніс добро в житті нам усім.


Рецензии