Новий рiк

1 куплет.

Це свято радісне й веселе,
І душу людям зігріва,
Стає тепліше у оселі,
Хоча надворі і зима.
Його не можна не чекати,
Воно приходить на  поріг –
Це світле і щасливе свято,
що має назву НОВИЙ РІК.

Приспів:

З Новим роком всіх вітаю,
Щастя, радості усім,
Нехай музика лунає
І дзвенить веселий сміх!

2 куплет.

Збереться разом вся родина -
Ялинка і святковий стіл,
Під Гімн Державний воєдино
Піднімемо ми келихи.
І тост я виголошу знову:
«Нехай у вашому житті
У цьому році, в році новім,
Все буде краще, ніж завжди!».

Приспів:

З Новим роком всіх вітаю,
Щастя, радості усім,
Нехай музика лунає
І дзвенить веселий сміх!


Рецензии