Справжн кохання

1 куплет.

Кудись поділись раптом всі звуки,
Нестримна річки лиш течія…
Візьми, коханий, мене за руку,
І будем вдвох ми – лиш ти і я.
Скажи «кохаю», і буде диво –
Прихилить небо усі зірки.
Візьми з собою зорю щасливу –
В коханні разом ми навіки.

Приспів:

Справжнє кохання, як зірка вечорова –
Вплелась віночком вона в Чумацький Шлях.
Освітить місяць галяви і діброви –
Ми у коханні йдемо по цих стежках…

2 куплет.

Сніги й морози нас не здолають –
Зігріє серця твого тепло,
І ясне сонце на небі грає,
Наче негоди і не було.
Тобі веселку подарувала –
Ти кольори ці намалював.
Я той малюнок в серці сховала,
Відчув щоб радість й горя не знав.

Приспів:

Справжнє кохання, як зірка вечорова –
Вплелась віночком вона в Чумацький Шлях.
Освітить місяць галяви і діброви –
Ми у коханні йдемо по цих стежках…

3 куплет.

Нехай святиться справжнє кохання –
Воно від Бога, воно з Небес.
Якщо згорів ти в вогні страждання –
З коханням світлим ти вже воскрес.
Співають сурми – мовчать гармати,
І ллється пісня, як дивосвіт…
Якщо ми будем когось кохати,
То щасливішим враз стане світ.

Приспів:

Справжнє кохання, як зірка вечорова –
Вплелась віночком вона в Чумацький Шлях.
Освітить місяць галяви і діброви –
Ми у коханні йдемо по цих стежках…


Рецензии