Небо

1 куплет.

Коли на землю ніч спада, дивлюся я на небо –
Воно твій погляд нагада, бо зорі – очі в тебе.
І сонце вийде, ранок знов – на небо все дивлюся:
«О, де ж ти є, моя любов?» – на небо я молюся.

Приспів:

Небо, небо, розкажи, де ходить мій милий,
Небо, небо, підкажи, чи я маю крила?
Полечу я в небо знов, відшукаю тебе…
Небо – то моя любов, милий мій у небі.

2 куплет

Знов небо хмари облягли і дощ впаде на землю –
Я знаю: плачеш дощем ти, сумуючи без мене.
Я розгоню ті хмари злі, і знову буде сонце:
Це ти промінням на чолі заглянеш у віконце.

Приспів:

Небо, небо, розкажи, де ходить мій милий,
Небо, небо, підкажи, чи я маю крила?
Полечу я в небо знов, відшукаю тебе…
Небо – то моя любов, милий мій у небі.

3 куплет

Хоч осінь прийде золота, хоч сніг лежить лапатий,
Не згасне в нас любов свята, все буду я кохати.
Впаде росою навесні твоя сльоза солона…
Та знову солодко мені: любов не охолоне.

Приспів:

Небо, небо, розкажи, де ходить мій милий,
Небо, небо, підкажи, чи я маю крила?
Полечу я в небо знов, відшукаю тебе…
Небо – то моя любов, милий мій у небі.


Рецензии