Мелодiя кохання

1 куплет.

«Чому сумуєш ти, коханий?» – тебе питаю я.
Ти подивись – яскравий ранок, і сонечко сія.
Його тепло нас двох зігріє, навкруг така краса!
І новий день дає надію, й співають небеса.

Приспів:

І знов звучить піднесено мелодія кохання.
Мені з тобою весело, і здійсниться бажання.
У танці закружляємо з тобою ми удвох,
І пісню заспіваємо про цю святу любов.

2 куплет.

Ти розділи разом зі мною і радість, і печаль,
І вдвох підемо ми з тобою в прекрасну синю даль…
Тебе я ніжно поцілую, відчую подих твій,
Хвилини щастя подарую – і ти навіки мій!

Приспів:

І знов звучить піднесено мелодія кохання.
Мені з тобою весело, і здійсниться бажання.
У танці закружляємо з тобою ми удвох,
І пісню заспіваємо про цю святу любов.


Рецензии