39

Шэм яктысы биткэ тошэ
Кайгы сырлары мангаемны сырганнар
Эллэ картлык, эллэ байлык
Узган хэсрэтлэр сызып уткэннэр.

Эллэ артык колгэндэн буразналар
Мангай тире сырлы эзлэре
Кемне матурлаган, кемнен йозен бозып
Усал жиллэр кебек уткэннэр.


Рецензии