***

Жила-була дівчинка,
в котрої заплутались в голові птахи.
І жив-був хлопчик,
котрого в пустій квартирі замело снігом.
Або, можливо, сталось усе навпаки -
сніжно-білі птахи завели в моїй голові квартиру.


Рецензии