Le peuple, the State

 Les autres mourront 
 Their hearts for ever gone 
 Ils sont alles au front 
 Everyone with his gun 

 Ils revendiquent la liberte 
 Everyone is eager to strive -
 “Ils sapent les bases de la societe   
 We won’t be able to thrive!” 

 On dit que tout ira bien 
 Just wait for a couple of years 
 Mais personne ne fera rien 
 And exausted are people’s ears   

 Helas, l’equite, l’Etat et le droit 
 And other such high-flown words 
 Ils ont le sense dans autres endroits 
 Not in our, but in the other worlds 


Рецензии