Диспетчер

Приємний  голос  у  вітанні,
Слова  продумані,  яскраві.
Вони  до  вуха,  як  та  ріка
Дзюркоче  з  веселого  струмка.

Вас    кожен  день  слухати  радий,
До  консультанта  він  направить.
Нема  причини  хвилюватись,
Бо  консультант  усе  прояснить.


Рецензии