Про це не говорять, лише мовчать

Нема? І не моли, не повернеться.
Нема... і серце вже не б'ється...
Лиш сум, залишила мені на згадку...
Сльоза в долоні, все горить вогнем.
Лиш фото дивлюся день за днем. Твоє...


Рецензии
Что делать, а жизнь продолжается...

С уважением

Николина Вальд   11.01.2012 15:31     Заявить о нарушении