Крик душ

Я не жаліюсь і не плачу,
Емоції назовні не пускаю,
Лише, коли тебе побачу,
Себе в руках ледве тримаю.
В такі моменти ладен вити,
Неначе сіромаха на луну,
Чому так важко розлюбити,
Кохання положить в труну?
Скільки іще мені страждати?
Коли звільнюся від любові?
Чи довго ще чекати?
Коли вже опинюсь на волі.


Рецензии