Легкiсть у серцi, у думках

Легкість у серці, у думках,
І квітне щастя на очах.
Тобі я сонце принесу
У темну ніч важкого сну.

Додам я фарб і кольорів,
Птахи співатимуть: «Цвіріль».
Струмок до липи добіга,
А вітер листя все гойда.

Під липою росте трава,
А в ній – волошка молода,
Що сонця любить промінці,
Коли цілують пелюстки.

Я подарую весь цей світ
У снах твоїх, казкових мрій.
Я буду поряд кожну мить,
Бо це моє кохання спить.


Рецензии