Дiтям та Матерям

Рецензия на «Колискова» (Венжега)

Встане Сонце, Наталочко, зійде!

Зійде на Небо Сонця Зоря,
Виростуть Крила дитинки!
Хай він зліта, літа за моря,
І знов приліта до своєї хатинки!

Хай це дитя завжди пам*ята
Як мама його обіймала!
Хай Доля буде Світла-Св*ята,
Щоб мама щасливою стала!


Рецензии