I don t wanna love you 21 09 2010

I don’t wanna be yours
Since we two fell apart.
It’s not love. It’s a curse
For my suffering heart.
I’m so lost in your lies,
I am losing our dream.
No more tears in my eyes
And there’s no fu**ing team.
Even if what you said
Was all true – I don’t care.
Cause you hurt me so much,
What you did was unfair.
Our story is done,
Our dreams won’t come true.
It's so great that you’re gone
I don’t wanna love you.


Рецензии