Спогади

Чому ти робиш так зі мною,
Чому разом звела нас доля,
Чому так сталось я не знаю,
Як жити без тебе не уявляю.
Ти поряд - все що мені треба
Ти пам’ятаєш вечір просто неба,
Коли та пісня тихо грала,
Я очі назавжди запам’ятала.
А коли я тобі сказала
Три вічних слова перший раз,
В очах напроти прочитала,
Те, що насправді це любов.
І почуттів безмежне море
Блакитне небо -  чисте поле,
і знов ті самі темні очі
і зорі світять серед ночі.
Чому ж, скажи мені, так сталось,
Що так у тебе закохалась,
Чому так швидко ота злива
Мене з тобою розлучила.

дівчина біля вікна


Рецензии