До побачення

До побачення,
На побачення більше я не прийду.
Нема значення,що
Призначення для тебе я не знайду.

Поколічена,
Прикро знищена  не знайду я шляху.
І пригнічена ,тобой помічена
Поселюсь на даху.

Там щаслива я
І спокійна я буду жити з нуля.
Непокірна я і бурхливая,
Прощавай же,земля...


Рецензии