iнакше можна

нарешті дощ,
нехай все змиє
згадати щось
у що ти вірив,
лишити спроби
слова почути
ти вже знайшов
ти знов забутий

така вже доля -
шукати горя,
коли навколо
зрадливий колір,
можна інакше -
шукати дощ
він зробить краще,
він змінить щось


Рецензии