Твоi карi очi, немов двi зорi

Твої карі очі, немов дві зорі,
Уста — найніжніші у світі.
Ще тільки світанок ледь-ледь зазорів
Тріпочу, мов листя на вітрі.

Стежини-доріжки до тебе ведуть,
Пливу,  мов кораблик у житі.
А спогади в'януть, а квіти цвітуть,
Ранковими росами вмиті.

У теплих долонях, мов квітка, цвіту.
Пелюстками ніжно торкаюсь.
Тобі  усміхаюсь, для тебе росту,
У росах прозорих купаюсь.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.