Х

Ich bin Studentin
Ich glaube an die Liebe.
Ich bin neunzehn jahre alt
Ich will dich/

I want you to fuck my mouth
Even harder then yesterday
I want you to cum on my face
And even  I will be more obedient
Than a couple of days ago

Уорхол не брендовая проститутка.
Дали не гений.
Жизнь моя не кусочки хлама.

Хорошо.


Рецензии