Китэмен

Эллэ сагындым, эллэ сагынмадым.
Ак мендэрлэрдэ кырларда аунадым.
Урамга чыгып кояшка елмайдым.
Тормыштан арсамда яшэудэн туймадым.

Ябалак карлар каплады жирне.
Карларны корэп сортэм тирлэрне.
Урамда балалар шау да гор килэ.
Аларга карап яшийсе килэ.

Кунелдэ моннар кар кебек тулы.
Кар остендэн яткан ат салган юлы.
Иртэгэ китэмен атымны жигеп.
Туган як байлыгын учыма жиеп.

припев:

Кайтып керэмдэ, тагында китэм.
Туган як моннарын ияртеп йортэм.
Сагынсам сагынмасамда.
Куз яшлэремне сортэм.
Кар остендэн салган юлны.
Ел саен озлеп котэм.

10.01.2012 год.


Рецензии