обiцянка

на вулиці тепло до речі.
я це відчула коли вийшла в вікно підпалити цигарку.
вона розміняє мій вечір,
як касир ліниво розмінює гроші великі у банку.

я не консервую у банку
почуття і бажання, що керують моїм мертвим тілом.
і йду кожен день до світанку,
як сильно душа відпочить не хотіла б.

ти знову так не сміливо
говориш про те, що турбує і тіло, й твою тиху душу.
синонім тобі - це "мінливо".
тож я обіцянок, що дала собі, не порушу.

5.12.2012


Рецензии