ЩодРыки кал Рыки Сь Пыни да каля БродНицыРК

ТОНЫЙ САНёф фам П!

В офцИальНом  Вор да 2 сёмКа й
Мы вам сцас с ЛяВойНам Ш
Да набяРома  ля Ром разВяльСёльЛик
Сцё-та та нейВейРайГойДна Ж.

А тут гопа! КаБыла здохЛах.
Как в лахМахНах типа гондэ вж
От якойСяк  САКчок прама, Божэ, й ВОКА не Ж бахЧыхЦь дойБра вш.

Мы Ш пайЕйХавШыс на, Х, обоРу й
Там трыхСокЧок доБры й вёйДра й
Да й надРавСяк увСякХих пяньНёцьКаф да сце й зь мумХамГорРык.

А на яйКой зех та мовы й ГАЙвойРим-К?
Та называцьЦяк  дзикЦякЧа й.
Впаф уф МАЙразМык Ш
О гэтой ПойВар.
Та й, ой, прам аж Гор Как…

Ну, Сь КакТусь ци й с КасьТухсь.

А в чом пак прыЧына-шыпШына.
Шо так нидоБрак
РоБигЦь маСинКа ць
Сь эКСь Пий корТорак?
Ци-то яки там РыгорКа вж, хы, Ж найЛийЗавсяк какСторКИ Сь?

Да, вот, включыш
ЗраЗух штучкУ Ш,
Шо О пихЧахТахШ ЧахСтушКу Зь.

ВыйШов з Мора
Пан КомОрСКИ Шь
Та и пыТаць Пана КорБрах М: ци Ты Там, цик яКСь не й тутай
ОхТкРыфСя зех пурТрах?

Ну, Зь КорРыйЛякЦий ны в Буца всь.

А мы фсхохТимШызь
СпувВавТы БР ий вашШым
ЗросЛым да й ны й дойРойСлый до тоГох, шо мы туфт рокБык,
БыкЦам а ни асМошьНав.

Колы загсХоЧэтэ шо в САНОТОрКу Ш
СанинОМу, Х, за й ЯйНойВом,
То прыгХодьТяк к ТякКальЛям бойДрым –
ЗавШый в шыйКу вам лямПый.

ПолЛамМАЙлысь даш люйСтрый з двакЦыть
Шэ юз выЧорРах.
Шо такэ вжэНь –
Ны понь ны хто тут.
Всэ бЕцьЦя, ЕК ейЦя-К!

ВыйШаф нахСУКсрач тут гондэ вш сучКа ль и всралЛак всю Ш вуйЛийЦюк.
А, хы, парКан да в нас каль брывНа Ж каКСь. А дырк бы й ны й майей, ф…


Рецензии