КЕФ Р

Ранок кефіром проноситься містом
Ніби то і не ранок а дійсно
Кефір огортає простір
Вологий знежирений(не факт!) майже теплий(знову ж таки-не факт!)
Розкутий своєю багатофункціональністю
Зважаючи на те що на нього ніхто не зважає
І як не дивно ніхто йому не заважає
 А навіщо заважати?Невже комусь хочеться мати
Проблеми з кефіром?
Наважується і заливає
Холодну ніч сумнівної кока-коли
Своєю ще більш сумнівною кефірністю
Всотуючи її морок
Поглинаючи її пітьму
Вдихаючи її привидів
Видихаючи її тіні
Виштовхуючи сонний люд на поверхню
Змушуючи його прокинутись
Протираючи очі світанком
Пригощаючи булкою
Пригощаючи булкою з маком
Пригощаючи склянкою
Пригощаючи склянкою з кефіром по вінця……
………………………………………………………………………….
Ранок кефіром проноситься містом……………….


Рецензии