Для тебе

Швидкою річкою пливе життя,
Все залишаючи позаду,
Я намагаюсь зупинитись,
Щоб все ж таки щось залишити,
Але минають довгі роки,
А я нічого не придбала
Тому що не було тебе
Для кого ці надбання?


Рецензии