Так от тОпымо дрОва

Мы тут гондэ картин надывывся.
И схолола чуть трохы й душа.
Бо я ныц а ны прамо й журывся,
Шо ны зробляно а ны шыша Ж.

То я що Ж гондэ зном у болоты?
Чы-то прамо й ий жыткы й ны й мав Ш?
Ах, Ты Ж Господи мий! ЕК жэ хочу
Зном туды, дэ Ж корчи!

Я нашО зачынаЮх розмову.
Да а ныц ны й нервА ны свырБяць Ш,
Шо страдае шэ хтось дэсь в Оговы й,
Можэ, дэся, чы шо, й по й Брыльянт.

Да, у Дзяда, я бачу, й Е ШоСя вж,
Шо ныкому вжэ й хоть ны й ойДай!
Да, вмыраты шэ Ж рано Малому.
А пасЛя нас хоць мгла?

Эх, вы мылыйи шпанюКа!..

Нам шэ хочыця лазяци в лазьни Ж
Аж за 40 килёмытыр даж.
Ну, вш помыйитэ, мошэ, ек лопнэ
Мий пукЗыр быс парНог малаКах. Лиш бы шо мни пыкло О за робРа.
Да но Спарт ДикТукВаф Вальс ПыньКа.

Шо Ж добаВыты тут, Божэ ДобРый.
ОтшЛиХованэ! Бы самоВар!
ВарыМне бо Ж комора холоДна.
Чы-то шо зарэ в Пранц? Но поТриСкуе Ж мал-мал стынДаль.
Чы з обойив одЛитат тистКа й.

Ну, бо й шо Ш ты тут хохЧыхш:
ВОШпикТань  –  офт ТатьЯнь!

Про остатне ны хочым.
Хай всэ будэ улад!..

Ну, тоСкуЕм с Емельк по Еленк…
В нас ИХ три Сь? Чы й щэ й с сем? Э-хэ-хэ!..
Маты Божы, Вы дэ?..
М


Рецензии