стоп

Твій абонент у зоні ризику,
Введи шестизначний код
І він розтопить у серці крижину
Заснувши від зайвих мод.

Антибіотик весна проковтує
І бавляться з листям коти
А будні виснажують як наркотики
В обіймах у темноти.

Контраргументи для тебе екзотика
Твій абонент вже на глибині
Мої аргументі дивні мов готика
Ми на війні, консенсус – мир.

Нерви напружені, видно невидиме
Тумани з моря на дотик м ; які
Життя заручене примітивними формами
Твій абонент на разі –It ; s me…

Поки я є, ті літаєш між хмарами
Хочеться жити, пити, і ще…
Знаєш, ти міг би казати і плакати
Шкода слова не цікавлять мене.

Твій абонент не межі розкутості,
Стримай його, бо інакше – you fall.
Життя  - не гра, і люди – не біо-роботи
Я в-решті-решт оголошую байкот.


Рецензии