Козу п в вузок да ганьбиць

И вот у нас Луна дэ…
НавЕРно, Ж, в ЗооПарке Ш.
АхСогБенНав СиЛена Зь.
Ана-та й найГлавНейШях!  А ты чево-та БезДарь. Не паниМаеш ЛенКый.
Ну-да, ани-та Ш АНИ
БейЗанТык прама. Как ша-Х.

И вот закРый ТетРади.
А делОМ за-Г-нийМАЙся-К.
Ципа идзи к РаЗани
И там влюБись сце в Таний. И, да, ЦАИ дасТальЛик. Не пи ни еш  – глыТай но вж…
Ха-ха, ий валерЯнКу Сь
С савПравДны Ж сукХарРакМык.

Мы все АстралаПиТэк!
А вы цево-та кКИСнеш.
Но гондэ щокСяг рогБыхШь
Ципа жэ у коМоры Н. Та Ж рыньСя-К гондэ к Тони! О той, що й добЖэй вшлоИть.
ПрыИХхаля Сь Тя Цяна,
Що Ш ТихРихЦар такСайМо й Зь!

А мы там вжэ с КруГамы!
А що гэта туфт ф ГанСав?!
Да как ты мни Шь тут маЕшь
Ще й ий жиВую макТрак!
Так я Сь це цас ухЦягНу Сь
Уф гнусь таКу Сь, сцё стахНехСь
ЗюСим, як квак тфой СтяСик!
Ах, дед маей ли й МашКе Шь! О так от дам хлеБаты похЛёбКый панн щырБайТый.

И що мы гондэ бачЧым.
ВосьМорКва Ш загГилЗяля й
Уси вше Наши Шь КрасьКИ Сь, сцё й отЧыйБугЧифш КляКся Зь.
ЗАИВ усих, бач, ТакСя Сь
О сясь сце й пряМаг, ах тых!..
Краса узь спаЛяк
ИСь сляКу й падЛынь.

Ну, й от: ВийВальДис смякНуфсь…бысь згиньСтахЛякЦый С.
НИ З КОЗц ни даВВ Мыш
ВУЗлём зайВясВахт
Хоць тую Ш дранКу П,
Як Раху й МашКа Б.

О! щэ папБахЧиш, ЧишЖок наш МакСя, Х, скок тычКаф даст хамк тфаЯв ци взь матКаль!
ТаКа от Зель пуЗата
Ий бЕ всех Вацкыль…

СмыкЧок. Ци правДва?

А ЗАГСгахЛогВак сам ты,
ПрыдуРак, знойДзесь в БамКал, Х


Рецензии