Пара СтроК!

А ув нас в МавСкве ап-пахЗикЦийЯхф!
ДрукГАЙавт  РахСийЯк.
Як ты да дейБийЛаф Ш –
Тфак ий Мыш да Ш КатыхЩав ль. –

А мы  й пиль катТык щань.
Ф ТашКеньТик
Ф тик жыдыньКых.
ФАТАй Ж, жыд жадНыньКый,
Кый на ВайСтрыйщэ й!

ГитЛерн ЮхГенД пахДыхМекТ!

ЗавТрав на завТрах Е ШылКо Ш

ФАТА Ш морГАЙла й на й  КиньСьКого

АДЯ ЯДЯ зя й цыцКу Сь?


Рецензии