А в нас КупэРэн ужэ гондэ выбРыкУе!

Чы шо-то Уел Хто з НэбэсНымы КрыКамы?
А! гондэ щэ й Конюх...О той, пуд быйРизКамы...
То гарНынько з НеньКы й до й Кый от зайиХаты, К.

У ГохОля ТАЧА быЛА та пат лыпКамы.
И как-то он ён настуПыв Насты й на пуПык.
ТАЧАТ веть фсе й ТачКи Ш дачКам щось выйЛыйЗные.
Но дэ ш-то пак Кама та...Кима! - докрыкНытэ Ж.

АдНажды кал ТУИ стаЯли Вылыко Дни!
И шо Ж-то пак пахКэ увДруг да врокДыкЛокСяк...
Аджэ Ж. ПониМаты АИДА ВедиЩэва
МУСово довЖна жэ. Бо й ЕК з мира зникНукТык.

Да! БраМС всэ загсБрам-С гонДэво у вылызНыньКых:
Гучыть Парти Тура...
ИС Турова,
ВийДийМо й

Уноч на Коляды
ПраСлавНыйи
Ныйтэ, псиХХ! МыКола й ВасиЛиЕв с Евы й выв ВИВком быК, Х:
КузНец!
Ну-К пудКинь миНяф
К чорТу й найБильСёйМУ Сь!

Да...всё у АЧАХ матыРыньСфов дибильСкоЕ Ж


Рецензии