Баджаны от дыржанцив

Парвались лаптики
Тут у КанешКи Ш.
Ах, как-та якося не хорошЕ мни!
ГарачЭ в варымнИ –
Хоть сала здесь пячы! –
ГАТА хата бо аднА.
А так у мяне двадц. –

НацэЛен воздух наш
На прама неба Ж.
Чаго Ш ты хохЧах, счахнь тут ух куфХайц.
А то ты ны надта так
ГрамМакТна й пикЧат. –

Я-то влад тут васьСейДам Ш.
А Ты Там што, не й завТрак псам вш? –
Да, ну, во! Вжэ й ий айСкарБляхТ… –
СкараСной ЦыфХерБлакТ Ш.

Ны прыдумав ныц ны Баран,
Як-то даць влад Трэк СфиньНям Зь. –
Да, й мавЧы й ШоСь щэ й пычы
Гой, да й на й шэй жэ й батьКиф Ш! –

НавСИКда в ГАЧАГ мы Ш падБрас
Дров с тарФом, ты Ж но Ж ба!
А, хы, БадЖан афт ТацьЦян
Штой-та медЛенНав КрыШит крышан да ля блынКа Ш.

От я счас да муКа даЙбафЛюк лючКа Жь!.. –
Да шё ты Мни Кажь,
Ах, ВацКиля блях, Х?
Нывжэ й в синях в нас мышКах… –
Да, Даяна мышэй гахНахт.

Да й да Янава я счас, вах,
ЯнКу Сь буньдзь выйЗыйВакЦь.
Эй! Там,  в Брук лин псар!
А ну гани к нам
КиМар! –

ОбЩим, с чим вы да нас,
С цем палка да й склянк.
В Сан та й Барбари нет БрильСКА.
Вах! ИроНийк Розанн! –

Ну, Ж, то Ж СОК во й Ё сце й в, ху, в Сойк в спальнь?
Закось зех Мняф, МАЙлайДой Ш
Дощ!

ПайШли Шь дзейЛяць…хоць СокЧыкВок?
Ля дывок!



 


Рецензии