Мы вчера как-та здеська, парень,

Гамса Хурдию агБигЖяли Жь. -
И чяво эта можит быць? -
Шё, тибет разЯсНыть? -

Нэт. Нэ нада. Я й сам всэ знаю-Т.
НэСправкЭхДливка
СтрахДахЕхт дивка!
Шо Ж мни робыты.
Знома жыныТыс?
Та я Ш О шо но
З её РакСфифСаг!..

Ах, да! СпомНымШыс сна.
Хтось к нам загсХохДымш быццом суда-К.
То ли вш Цой
Некый такой...
Ну, з Мглинска.
Чы с КашеВой.
Все Ш што-та вой: дурНой!

А мыни й сина ныма дэ подиты.
Ны то шо дитый
Гондыво ЛидКый.
Я от озьМу й да й зном утопЛюсь...
Ну, да ВАНГейЛийСя Ж тпру.

А вот ЧурЛонис...
Эт хто такое? -
Выдно, Ш Болото.
Чы, мо, УгодьЕ. -
А! то ты дурынь бильШый за мэнт? Ну, й джэмТыльМэнт!

Ну, ззив я Ж от тут сповБанКый
КлюкВый всяКых
З бийЛыйм сахером.
Шо, мо, й жовТый вув жовч оставсь?
Да нАщо клетЧатк.
Хай мозгы хоть кыпят!
Бы й быз коноПляф.

Шо там, болыть в Конёф грудянк,
Шо в нас магаЗин вси впрах.
Жры хоть коня.
Хрэном но тип намаж. -

Опшым, кэннон мы вас, Вась.
Ты шось зарвавсь! -
Да, с прыветОМ ХОТтаб.

ТохТэр-МохТэр! Ф ЧАН башКа
Й мыйсь, блин, в маразянк!
Ну, да Мишка онь мняф
Скынумш НАЧфак...
ДыйРавЛянк!
Шэ пар жыСцяНок туда вКонёПачь - ий, хи, й цябе й ванн!
 


Рецензии